button Wie

button Waar

button contact

Spoed

Nieuwe dierenarts!

Als nieuwe gezelschapsdierenarts bij Dierenkliniek Benschop Oudewater wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tessa Voogt. Geboren en getogen in Brabant, maar ik woon nu al een aantal jaar samen met mijn vriend op een klein boerderijtje net onder de rook van Utrecht. Hier genieten we van het buitenleven en onze beestenboel, bestaande uit twee katten, drie kippen, vijf koeien, twee schapen en niet te vergeten onze Golden Retriever Liv. In mijn overige vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden of begeef ik me tussen de paarden.

Van jongs af aan was het al mijn droom om dierenarts te worden. Nu is het dan eindelijk zover! Als kersverse dierenarts heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en klaar te staan voor u en uw dier. Ik vind het belangrijk om een vertrouwde omgeving te creëren en dat jullie beiden weer met een goed gevoel naar huis gaan. Tot snel!

Tessa Voogt

West Nile paard

Meer informatie over West Nile Virus

rhinopneumonie paard2

Meer informatie over Rhinopneumonie

IR paard

Corona maatregelen

Om onze verantwoordelijkheid te nemen in het voorkómen van de verspreiding van het Coronavirus, voegen ook wij ons naar de standaarden van de 1,5-meter samenleving. We zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen en nog betere hygiëne tegen het Coronavirus. Zo kunnen we de zorg voor uw dier zo goed houden als u van ons gewend bent. Lees hier onze maatregelen voor gezelschapsdieren en paarden en landbouwhuisdieren.

paard veterinaire verklaring

afb social media draag en mondkapje


update corona december 2020


Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 10.00-12.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218